Navigatie

Over ons

Over Holi-King BV

Holi-King BV is de specialist van Holi Phagwa kleurpoeder en Holi kleurfeest artikelen. Via onze online shop Holi-King.nl leveren wij diverse kleuren Holi poeders in verschillende maten en hoeveelheden. 
Holi-King BV levert grote en kleine hoeveelheden Holi kleurpoeder aan zowel de zakelijke (B2B) als de particuliere markt. 
De onderneming is gefocust op nieuwste trend van het moment, waarbij Holi kleur feesten grootst en succesvol worden gevierd. 
 
Doordat wij een kleine en efficiënte bedrijfsvoering hebben, importeur zijn, lage overhead kosten hebben, kan de prijs zeer laag gehouden worden. Die lage prijs gaat niet ten koste van uw service en garantie. 
Holi-King levert uitsluitend A-merk producten op natuurlijke basis en staat voor kwaliteit, service, snelheid en betrouwbaarheid. Bestellingen worden snel geleverd en kunt u bovendien ook afhalen (op afspraak). Daarnaast hanteert Holi-King BV een 14-dagen-niet-goed-geld-terug garantie, mits product en verpakking onbeschadigd retour worden ontvangen.

Onze Holi kleur poederverf zijn zeer veilig. Bevatten geen giftige stoffen en geeft geen irritatie aan de huid. en zijn van organische aard. De kleurpoeders zijn organische van aard en biologisch afbreekbaar.

Wij vertrouwen erop dat het aanbod aan uw wensen en behoeften tegemoet komt. Heeft u vragen over Holi producten of bent u opzoek naar specifieke Holi poeder of Holy artikelen, neem dan gerust contact met ons op.

Suggesties, vragen, opmerkingen of feedback neem contact met ons op via de contactpagina..
 
Waarom kiezen voor Holi-King:
- 14 dagen retourgarantie
- Veilige betaling
- Tevreden of geld terug
- Beste prijs garantie
- Snelle levering
- Complete service
- Gedegen advies

© 2017 - 2020 Holi-King.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel