Navigatie

HOLI-SERVICE

MASTERS IN HOLI-COLOR RUN & HOLI-COLOR EVENTS

 

Color run compleet verzorgd  

HOLI-COLOR SPRAY14 L
Om uw festival of kleurenevenement helemaal te doen slagen, is het een aanrader om ook een paar kleurmachines (Holi-Color Spray) te huren. Verdeel ze over verschillende kleurpunten, met dus elk een andere kleur) en het plezier kan beginnen.
Bekijk gerust ook eens het filmpje op deze pagina, zo zie je ook eens hoe het allemaal in z’n werk gaat.
Bestel tijdig, iedereen wil ze!


Volledige organisatie van úw Color Run, Color Festival of Holi Phagwa feest.
Er is meer te doen rond een Color Run of een gelijkaardig evenement dan met kleuren rondstrooien. Het vereist goede organisatie en een degelijke voorbereiding. Daar helpen wij u graag bij. Ons team staat klaar om volledige evenementen te verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op om een datum af te spreken, en we maken er samen iets moois van.

Ook een aanrader is onze eigen Holi-Color Spray. Deze blaast het gekleurde poeder over al de langslopende deelnemers en zo worden de kleuren des te beter verspreid over alles en iedereen en daarnaast ontstaat er een prachtige kleurenwolk.

Je reserveert de
Holi-Color Spray wel beter op voorhand, er zijn immers veel gegadigden.
Hieronder zie je een video hoe het allemaal in z’n werk gaat.

De Holi-Color Spray is een spraymachine die speciaal gemaakt is voor het blazen van Holi kleurpoeder. Vrolijk elk evenement op met de kleurrijke Holi poeders die uit deze machine komen! 

Ook is de Holi-Color Spray goed geschikt om aan elke fotoshoot een gekleurd tintje te geven. Keer op keer bewijst hij zijn waarde, en keren je deelnemers met een mooi (en kleurrijk) aandenken naar huis. Een aanrader en erg gegeerd, dus reserveer hem snel!

Ook alleen een fotoshoot op afspraak is mogelijk, dit in onze eigen studio.
Neem daarvoor contact op met ons en wij zorgen voor de rest. Een onvergetelijke ervaring, zo getuigden velen.

Neem contact op over de mogelijkheden voor een kleurrijk fotoshoot op locatie of in studio.
 

Ons kleurrijk Holi poeder is vooral gekend door de talrijke Holi Phagwa feesten, maar de laatste jaren wordt het ook nog voor vele andere evenementen gebruikt. Denk maar aan de Color Run (loopwedstrijden in een opgewekte maar toch relaxte sfeer waarbij met poeder gegooid wordt) of andere evenementen of zelfs festivals.

Wij verkopen dit prachtige poeder in zes standaardkleuren, maar ook als kant-en-klaar pakket in meerdere kleuren. Daarnaast bieden we speciale zakjes aan met zwart of wit poeder.

Ook essentieel voor een geslaagde Color Run of dergelijk zijn onze accessoires, want soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Zo verkopen we zonnebrillen, mondkapjes, bandana’s en nog zo veel meer. Vergeet niet eens onze pagina met accessoires eens een bezoekje te brengen!

Ook voor de volledige organisatie van een Color Run of andere evenementen met ons kleurpoeder zijn wij beschikbaar.

CONTACTEER ONS GEHEEL VRIJBLIJVEND VOOR EEN KLEURRIJK EVENT EN LEG ZO SNEL MOGELIJK EEN DATUM VAST. 

Tot snel!

© 2017 - 2020 Holi-King.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel