Navigatie

Het goede doel

Waarom niet voor het goede doel?
Color runs zijn een soort loopwedstrijden of loopevenementen, vaak georganiseerd voor het goede doel. Het leuke aan deze evenementen is, zoals het woord al zegt, de kleur die je na afloop niet eens meer van je af wilt wassen, en de fantastische herinnering voor het leven natuurlijk. 

Vaak is er een loopwedstrijd, waarbij je tijdens het lopen onder gegooid wordt met kleurpoeder, of waarbij ze gebruik maken van color spraymachines, die het kleurenpoeder spuiten terwijl je er doorheen loopt. De gekleurde loopwedstrijden zijn leuk voor iedereen en je steunt er het goede doel mee (in de meeste gevallen). Vaak zijn er ook wat leuke kraampjes om lekkere dingetjes te proeven. Een echte feestelijke happening dus.

Het is ook aantrekkelijk voor de natuurliefhebbers. Holi-King BV maakt holi poeders die veilig zijn voor mens en natuur. Ook zijn de holipoeders biologisch van aard, ze zijn gemaakt van maïsmeel. Er zijn vele mensen te spreken over de kwaliteit van het holi poeder en de leuke sfeer die het geeft aan zo’n evenement. Colorruns zijn ook steeds populairder aan het worden, wat betekent dat er meer en meer mensen aan meedoen en dat er steeds meer worden georganiseerd, wat je tal van mogelijkheden en opties geeft. 

Misschien ook nog leuk om te weten, dat de “color run” zoals we die kennen, nog niet zo lang bestaat. De eerste werd namelijk georganiseerd in Phoenix (USA), en dat in 2012. De afgelopen jaren is dit fenomeen dus enorm gegroeid, en wij weten wel waarom! 

Zo’n colorrun is een ideale gelegenheid om een dag immens plezier te beleven met vrienden en/of familie, EN je helpt er (vaak) het goede doel bij. Ideaal toch? Vooral in de zomer worden er allerlei gekleurde evenementen georganiseerd, waar je je zo voor kunt inschrijven. Een onvergetelijke kleurrijk ervaring gegarandeerd!

Wil je ook een kleurrijke en succesvolle Color Run of Holi Colour Festival, op de camping, op school of gewoon een kleurfeest in de tuin? Laat het ons weten, wij nemen die zorgen op ons!

Neem snel contact op met Holi-King BV, telefoon: 06 41503192 of kijk op www.Holi-King.nl

© 2017 - 2020 Holi-King.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel