Navigatie

Je eigen color fight

Je eigen color fight
Geen inspiratie meer voor een komend feestje? Of wil je eens een originele activiteit organiseren? Dan is dit iets voor jou. In deze color blog lees je hoe je je eigen color fight moet geven met ons kleurenpoeder. Plezier en een onvergetelijke herinnering gegarandeerd! 

Holi-King Color Fight

Voorbereiding
Laten we beginnen bij het begin, de uitnodiging. Aangezien je zo’n uniek kleurfeest organiseert, is het zeker zo leuk om ook een originele uitnodiging rond te sturen. Op Pinterest en andere platformen kun je tal van originele DIY’s vinden om de meest waanzinnige uitnodigingen te maken. 

Dan hebben we de voorbereiding. Het leukste is om voor iedereen een wit T-shirt te voorzien, of ze op de uitnodiging vragen witte kledij aan te doen. Hierop valt het kleurenpoeder namelijk het meeste op. Iets anders dat ook nog wel even belangrijk is, bescherming voor de ogen. Dit kan zo simpel zijn als een zonnebril, maar dat is misschien niet zo praktisch als je veel moet rond rennen. Een andere lollige oplossing is een zwembril dragen. Die blijft goed zitten en ziet er ook grappig uit. Leuk voor op de foto’s!

De tweede stap van de voorbereiding is hoe je het kleurenpoeder gaat laten gooien. Dit kan natuurlijk gewoon met de hand, maar je kunt ook verschillende kleine gaatjes boren in een plastic pot/fles, zodat je het kleurenpoeder eruit kan “persen”. 

De color fight
Nu alle voorbereiding gedaan is, kan het echte feest beginnen. Je kunt het kleurenpoeder verdelen zoals je wilt. Je kunt zelfs verschillende teams maken door middel van het gebruik van enkel zoveel kleuren als er teams zijn. Ook leuk is om per team ook wat reserve potjes neer te zetten zodat ze hun flessen kunnen bijvullen. Even voor het begin is het misschien nog handig om wat regeltjes af te spreken. Dingen zoals tot waar het gevecht zich mag voordoen is altijd goed om te weten. Je kunt bijvoorbeeld een bepaald gebied markeren door pionnen te gebruiken of het met krijt te omlijnen. Ook is het slim om even te vermelden dat de mensen alleen onder iemands hoofd moeten gooien. Afhankelijk van de leeftijd van de mensen die meedoen en het gebied waarin het gevecht plaatsvindt, kun je nog wat noodzakelijke regels vermelden om te zorgen dat het gevecht een echt feest wordt. Nog een tip: zorg zeker voor een fotograaf, want dit ga je op beeld willen! Let the battle begin!

Clean up
Het is handig als iedereen schone kleren meeneemt voor na het gevecht. De gevechtskleding kan prima in de wasmachine en zullen er normaal ook terug helemaal schoon uitkomen. Ons holi-poeder is volledig biologisch en niet schadelijk voor mens en natuur, dus ook op grasvelden kan het geen kwaad!
Veel plezier toegewenst! 

© 2017 - 2020 Holi-King.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel